Update over het coronavirus

Vandaag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten dat alle evenementen zowel binnen als buiten verboden zijn. Dit houdt in dat alle Senso activiteiten in het Kunderhoes, de wandelingen en de fietstochten geen doorgang vinden tot en met 31 augustus 2020.

Tevens heeft het bestuur de geplande dagtocht op 11 juni 2020 geannuleerd, het bestuur beraadt er zich nog over,of deze tocht later in het jaar alsnog kan worden ingepland.

In verband met de maatregelen afgekondigd door het kabinet heeft Cicero zorggroep besloten om alle activiteiten in zorgcentrum ’t Brook tot nader order te annuleren. Dit houdt in dat het bridgen op maandagmorgen en woensdagmorgen niet doorgaat.

Zodra de lessen weer hervat kunnen worden, zullen wij u hier tijdig over informeren.

Tevens heeft het bestuur besloten om per direct alle activiteiten in het Kunderhoes en sporthal de Joffer te annuleren tot en met 31 mei 2020.

Ook de Paasbrunch op donderdag 9 april 2020 gaat niet door

Door het kabinetsbesluit van zondag 15 maart 2020 om ook alle horeca gelegenheden tot 6 april 2020 te sluiten, komt de repetitie van het seniorenorkest in de Borenburg te vervallen. De Borenburg is vanaf nu tot nader bericht gesloten.

Indien u vragen heeft kunt u zicht wenden tot het secretariaat: telefoon 045-5752044