Wandeling 6 maart 2020 door het Krijtland rondom Epen.

We vertrekken vanaf de parkeerplaats tegenover hotel Ons krijtland in Epen. Vandaar uit lopen we richting het onderste bos naar het dorpje Heijenrath. In Heijenrath is onze pauzeplaats, restaurant de Smockelaer Hier bestaat de mogelijkheid om een stukje vlaai te eten en een kopje kofiie of thee te nuttigen.

Na de pauze lopen we in de richting van het Bovenste bos en kunnen we genieten van de vele vergezichten. Bij goed weer zijn de koeltorens van Düren in Duitsland goed zichtbaar. De paden in het Bovenste bos zijn op dit moment zeer modderig, er wordt dan ook aanbevolen om reserve schoenen mee te nemen voor na de wandeling. Mocht het die vrijdag slecht weer zijn, dan gaan we wandelen vanuit Mechelen in de richting van het Vijlenerbos.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig en door vallende bladeren glad zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk. Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *