Senioren orkest

Het Senioren orkest Voerendaal is de laatste aanwinst van SENSO. De leden van het orkest zijn allemaal actief in een van de harmoniƫn of fanfares van Voerendaal

Het orkest is in 1997 opgericht en heeft eerst 2 jaar als zelfstandige vereniging gefunctioneerd maar zijn nu toch om diverse redenen onder de vlag van SENSO gekomen. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur is er repetitie in een zaal van Ontmoetingscentrum de Borenburg in Voerendaal.

Vrijdag 14 maart 2008 heeft in het gemeentehuis in Voerendaal de uitreiking plaats gevonden van de Burgemeester Strous Cultuurprijs. Ons Senioren Orkest heeft daarbij de stimuleringsprijs gekregen. In het Jury-rapport stond dat het orkest, maar in het bijzonder de leden nog op hun leeftijd zoveel enthousiasmekunnen opbrengen om nog iedere dinsdagavond naar de repetitie te komen en tijdens de vele uitvoeringen heel veel mensen binnen en buiten Voerendaal zoveel plezier te laten beleven. Wij willen alle leden van het Senioren orkest en hun dirigent Ger Delahaye van harte feliciteren namens het bestuur, de vrijwilligers en alle leden van SENSO.