Feestavond Senso

Datum/Tijd
13-10-2017
19:00 - 23:30

Locatie
Kunderhoes


Zoals reeds eerder aangekondigd, organiseert de activiteitencommissie op vrijdag 13 oktober weer de jaarlijkse feestavond. De avond begint om 19 uur. In verband met de griepspuit is de zaal al open vanaf 18 uur.

Bij binnenkomst krijgt u koffie / thee met iets lekkers en in de pauze wordt u verwend met een lekkere hap. Onze eigen Drumband Voerendaal opent de avond. Daarna zullen de Coriovallum Pipeband, ons eigen Seniorenorkest en het Bergdorf Duo optreden. Er is een tombola met mooie prijzen.

Onze leden betalen voor deze avond € 5,-.
Niet-leden betalen € 10,-.

U kunt zich aanmelden door voor 7 oktober het geld over te maken op rekening NL45RBRB 069 84 25 413 t.n.v. Senso Voerendaal. Dit o.v.v. “Feestavond” en uw lidnummer. Van de introducé graag de naam vermelden. Na betaling bent u aangemeld en hoeft u geen strookje meer in te leveren.

Bent u niet in de gelegenheid om u aan te melden via internet, kunt u gebruik maken van onderstaand strookje. Dit kunt u ( eveneens voor 7 oktober) ingevuld samen met het geld inleveren bij Albert v.d. Dries, Hendrik van Veldeke-straat 78, of bij Hub Meulenberg, OLV-Plein 53.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *