Dagtocht 6 juni 2019 naar Tongeren en Sint Truiden

Net zoals voorgaande jaren organiseert de activiteitencommissie weer een dagtocht, dit keer gaat de reis naar België waar we de steden Tongeren en Sint Truiden zullen bezoeken.

De eerste stop is Tongeren, bij aankomst om 10:15 uur gaan we eerst gezamenlijk koffie/thee drinken voorzien van een lekker stukje gebak. Daarna kunt u deelnemen aan een rondleiding verzorgd door Lea Geelen, of u gaat op eigen gelegenheid de stad Tongeren bezoeken.

Om 12:45 uur vertrekken we naar de tweede stop en dat is de stad Sint Truiden.

Bij aankomst in Sint Truiden wordt er 13.30 uur eerst geluncht in Afspanning het Speelhof. Na de lunch is ook hier de mogelijkheid om deel te nemen aan de rondleiding ook weer verzorgd door Lea Geelen, of u gaat op eigen gelegenheid de stad Sint Truiden bezoeken. Rond 17:00 uur vertrekken we naar Riemst voor het afsluitende diner en om 19:45 uur is het vertrek gepland richting Voerendaal waar we rond 21:00 uur verwachten aan te komen.

We gaan weer met 2 bussen. We vertrekken om 09.00 uur vanaf de Rabobank en het Onze Lieve Vrouweplein. De kosten voor deze geheel verzorgde dagtocht zijn voor Senso leden € 45,00 per persoon en niet Senso leden betalen € 55,00 per persoon. Inbegrepen is, het busvervoer, rondleidingen, koffie/thee en gebak, lunch en diner.

Betaling is alleen mogelijk via een bankoverschrijving op bankrekening NL45 RBRB 069.84.25.413 ten name van Senso Voerendaal onder vermelding van uw Senso lidmaatschapsnummer en Dagtocht 6 juni 2019. Van eventuele introducees gaarne de naam vermelden. Indien u betaald heeft bent u ingeschreven, de uiterste inschrijfdatum is 31 mei 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *