Dagtocht naar Nideggen en Einruhr

 

Voor een foto impressie van de dagtocht klik hier:

Zoals reeds eerder aangekondigd organiseert de activiteitencommissie op 7 juni 2018 een dagtocht naar Nideggen en Einruhr, deze dagtocht wordt net als vorig jaar afgesloten met een heerlijk diner in restaurant de Borenburg. We gaan met 2 bussen, een bus vertrekt om 8.30 uur vanaf het Onze Lieveplein in Kunrade en een bus om 8.30 uur vanaf de voormalige Rabobank in Voerendaal.

De eerste stop is Nideggen en we verwachten daar rond 10:15 uur aan te komen. U hebt dan de gelegenheid om dit stadje op eigen gelegenheid te verkennen of deel te nemen aan de rondleiding verzorgd door onze eigen Senso-gids Lea Geelen.

We vertrekken om 11:30 uur richting Einruhr waar we na aankomst gaan lunchen in restaurant Eifelhaus, waar u kunt genieten van een traditionele “Eifelplatte”.

 

Na de lunch maken we een boottocht op de Obersee, rond de klok van 16:00 uur zijn we weer terug in EInruhr waar u nog de gelegenheid heeft om rustig langs het water te wandelen of de omgeving te verkennen. Rond 17:00 uur vertrekken we weer richting Voerendaal waar we rond de klok van 18:30 uur aankomen bij restaurant de Borenburg voor ons diner.

De kosten van deze geheel verzorgde dagtocht inclusief busvervoer, lunch, rondleidingen en diner ( behalve de drank) bedragen voor Senso leden € 50,00 per persoon en niet Senso leden betalen           € 60,00 per persoon.

 

Betaling is alleen mogelijk via een bankoverschrijving op bankrekening NL45 RBRB 069.84.25.413 ten name van Senso Voerendaal onder vermelding van uw Senso lidmaatschapsnummer en Dagtocht 7 juni 2018. Van eventuele introducees gaarne de naam vermelden. Indien u betaald heeft bent u ingeschreven, de uiterste inschrijfdatum is 31 mei 2018.

Wilt u niet deelnemen aan de dagtocht maar wel deel nemen aan het diner in restaurant de Borenburg dan dient u € 15,00 over te maken op bovenstaande bankrekening onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en diner dagtocht 7 juni 2018. U dient dan uiterlijk om 18:30 uur in het  restaurant aanwezig te zijn.