Feestavond voor Voerendaalse Ouderverenigingen

 

Op zaterdag 20 oktober 2018 vindt onze jaarlijkse feestavond plaats. Voor deze feestavond zijn ook de  leden van de ouderverenigingen uit Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg van harte welkom. Te gast is het reünie orkest van de Limburgse Jagers. Omdat de bühne van het Kunderhoes te klein is om alle muzikanten te plaatsen, moeten we uitwijken naar de Borenburg, Furenthela 16 te Voerendaal.

De avond begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. De zaal gaat om 19:00 uur open.  (niet eerder). De entree bedraagt € 7,00 dit is inclusief een kop koffie/thee en een stuk vlaai.

U kunt zich aanmelden door voor 15 oktober 2018 het verschuldigde entreegeld over te maken op de bankrekening van de Senso NL 45 RBRB 069 84 25 413 onder vermelding van uw naam, lidnummer en “feestavond”. In week 42 wordt het entreekaartje dan bij u thuis bezorgd, dit entreekaartje dient u op 20 oktober 2018 mee te nemen, dit dient als entreebewijs en tevens voor deelname aan de tombola.

Namens de Senso en de ouderverenigingen Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg bent u van harte uitgenodigd voor het bijwonen van deze feestavond.

Voor meer info over het Reünie orkest Limburgse Jagers klik hier

Voor een foto impressie van de avond klik hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *