Filmmiddag 28 november 2021

Vanaf oktober 2021 zijn we weer gestart met de filmmiddagen, Indien er nog coronamaatregelen gelden, dan wordt hier rekening meegehouden. De tweede filmmiddag van dit najaar staat gepland voor zondagmiddag 28 november. Aanvang 14:30 uur en de toegang is gratis. De zaal is open vanaf 14:00 uur. Droomt u ook nog vaak van oude films met Peter Alexander, Heinz Rühmann of Dr. Zhivago en nog vele anderen. Deze droom kan werkelijkheid worden.

De film die op 28 november 2021 vertoond wordt is nog een verrassing. Voordat de film start serveren wij voor u een kopje koffie met een stukje vlaai voor de prijs van € 2,00. De koffie, thee, stukje vlaai of eventuele andere dranken moet u contant betalen. Voor het bestellen van het benodigde gebak, dient u zich uiterlijk voor 25 november 2021 aan te melden.

Wij verzoeken iedereen om zich vooraf aan te melden en niet zo te komen. Dit geldt ook voor eventuele introducees. Wij serveren graag voor iedereen een stukje vlaai en verkopen liever geen nee aan de mensen die zich wel hebben aangemeld. Dus: Wilt u komen? Graag, maar wel even aanmelden

De aanmelding kan geschieden door een mail te sturen naar: Stichtingsenso@gmail.com.

De filmmiddag gaat helaas niet door.