Dagtocht 16 juni 2022

De activiteitencommissie heeft het programma voor de dagtocht op donderdag 16 juni 2022 rond.

Op donderdag 16 juni vertrekken we om 8.45 uur met 2 bussen naar Thorn. Een bus vertrekt vanaf de voormalige Rabobank en de andere vanaf het Onze Lieve Vrouweplein. Een rolstoel kan helaas niet mee een rollator wel.

Rond 9.30 uur komen we aan in het Pannenkoekenhuis in Thorn. Hier gaan we eerst koffie/thee drinken met een lekker stukje Limburgse vlaai. Daarna heeft iedereen de gelegenheid om het witte stadje Thorn te bezoeken. Het stadje Thorn staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. De Abdijkerk van Thorn torent hoog boven de witte huisjes uit.

Om 11.30 uur gaan we verder en rijden met de bus naar Neer.
Daar vertrekken we om 12.30 uur met de boot voor een
rondvaart over de Maasplassen. Aan boord wordt een matrozenlunch geserveerd, inclusief 1 koffie/thee. Na de lunch is de drank voor eigen rekening. Na de rondvaart volgt de terugreis door ons mooie Limburgse land. Omstreeks 17.00 uur zijn we weer terug in Voerendaal, waar we in de Borenburg een koud en warm buffet klaar staat. Hier is de drank voor eigen rekening. Bent u vegetariër of moet u glutenvrij eten, kunt u dat vermelden op het aanmeldstrookje.
Ondanks alle gestegen prijzen, kunnen wij onze leden deze dag aanbieden voor maar € 60,- en hun eventuele introducees voor € 80,-. Wilt u mee, dan moet u zich aanmelden voor 4 juni. Het bedrag graag betalen per
bank NL45 RBRB 069.84.25.413 t.n.v. Senso Voerendaal, onder vermelding van uw lidnummer en dagtocht.
Behalve de betaling per bank verzoeken wij u ook om
onderstaand strookje voor 4 juni in te leveren.

Het bestuur is genoodzaakt vanwege te weinig deelname om de dagtocht te annuleren. Leden die reeds betaald hebben ontvangen binnenkort hun geld terug.