Dagtocht woensdag 28 juni 2023

De activiteitencommissie heeft het programma voor de dagtocht op woensdag 28 juni 2023 rond. We gaan een 4 uur durende vaartocht maken op de Maas, de Zuid Willemsvaart en het Albertkanaal.

We vertrekken om 09.55 uur gezamenlijk vanaf station Voerendaal en gaan met de trein naar Maastricht. Iedereen wordt verzocht om rond 09.45 uur aanwezig te zijn op station Voerendaal. In Maastricht lopen we vanaf het station door Wyck over de Sint Servaasbrug naar rederij Stiphout, dit is ongeveer een kwartiertje lopen. De boot vertrekt om 11.15 uur. Tijdens deze tocht passeren we 4 sluizen waaronder die van Ternaaien, deze sluis heeft een verval van 15 meter. Tijdens deze boottocht wordt er een Kapiteinslunch geserveerd. Deze lunch bestaat uit brood, broodjes, vleeswaren, kaas, jam, yoghurt en koffie of thee.

Na terugkomst in Maastricht lopen we weer richting station en zijn om ongeveer 16:15 uur weer terug in Voerendaal. Mocht u langer in Maastricht willen blijven dan is dit mogelijk maar dan moet wel zelf een kaartje kopen voor de terugreis naar Voerendaal.

Ondanks alle gestegen prijzen, kunnen wij onze leden deze dag aanbieden voor € 36,00 en hun eventuele introducees voor € 48,00. Wilt u mee, dan moet u zich aanmelden voor 1 juni. Het bedrag graag betalen per
bank NL45 RBRB 069.84.25.413 t.n.v. Senso Voerendaal, onder vermelding van uw lidnummer en dagtocht. Na betaling bent u aangemeld.

Behalve de betaling per bank verzoeken wij u ook om onderstaand formulier in te vullen .

    Aantal personen

    Naam deelnemer:
    Naam introducee:
    Maak eventueel uw keuze glutenvrij en of vegetarisch:

    Hierbij melden wij ons aan voor de dagtocht: