Bezoek Mijnmuseum Heerlen

Op vrijdag 16 september brengen wij een bezoek aan het Nieuwe Mijnmuseum in de Dr. Poelsstraat 29 te Heerlen. In dit
nieuwe museum is heel veel te zien en te beluisteren over de mijnbouw in Limburg. De museumjaarkaart is helaas nog niet geldig. De kosten voor dit bezoek bedragen € 10,00, Dit is inclusief een kopje koffie en vlaai.
We vertrekken om 13.00 uur vanaf het Kerkplein in Voerendaal. Carpoolen is mogelijk. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar het museum gaan., indien u met de auto rijdt kunt u parkeren in de parkeergarage van Q-Park Raadhuisparking of Q-Park Putgraaf. Voor degene die met de fiets gaan is parkeren mogelijk in de fietsenstalling op de Akerstraat nummer 20. Indien u om 13:00 uur niet aanwezig bent op het Kerkplein gaan wij er vanuit dat u op eigen gelegenheid naar het museum gaat. U dient dan wel er voor te zorgen dat u uiterlijk om 13.20 uur bij het museum aanwezig bent.
Heeft u interesse, dan verzoeken wij u om het bedrag voor 10 september over te maken op rekeningnummer NL45 RBRB 069.84.25.413
t.n.v. Senso Voerendaal, onder vermelding van uw lidnummer en Mijnmuseum. Indien u betaald heeft bent u automatisch aangemeld,.