Themamiddag muurschilderingen in Heerlen

Op vrijdag 29 september 2023 organiseert de activiteitencommissie een wandeling langs de een aantal muurschilderingen in Heerlen, inmiddels de muralhoofdstad van Nederland. Je vindt ze overal op grote gevels en in de kleinste hoekjes van de stad. Bij de wandeling maken we een keuze uit de inmiddels 125 murals en andere vormen van street-art.

We vertrekken om 13:00 uur vanaf het Kerkplein in Voerendaal. Bij voldoende auto’s bestaat de mogelijkheid om te carpoolen. U betaald dan € 2,00 aan uw chauffeur. Bij vertrek krijgt u uitleg over de parkeermogelijkheid bij Arriva. De wandeling start om 13:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de wandeling is er koffie/thee met een stukje vlaai in cafe d’r Klinge in Heerlen. Hier rekent iedereen zijn eigen drank af.

Hebt u interesse om aan deze wandeling deel te nemen dan dient u zich voor 22 september 2023 aan te melden door een mailtje te sturen naar stichtingsenso@gmail.com, Eventuele introducees dienen een bedrag van € 2,50 te betalen voor de koffie/thee en het stukje vlaai. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL45RBRB 0698425413 t.n.v. Senso Voerendaal onder vermelding van themamiddag 29 september 2023 uw lidnummer en de naam van de introducee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *