Februari wandeling 2019 rondom Retersbeek en Weustenrade

Op vrijdag 1 februari 2019 vindt weer onze maandelijkse Senso wandeling plaats. Ook dit keer blijven we in de omgeving van de gemeente Voerendaal. Onze wandeling vindt plaats in en om de kernen van Retersbeek en Weustenrade, deze wandeling kent geen hoogte verschillen maar de kans bestaat wel dat de paden modderig zijn.

Omdat we ook tijdens deze wandeling geen pauzeplaats hebben, gaan we na afloop van de wandeling naar de Burgerij in Voerendaal. Hier bestaat de gelegenheid om tegen een bedrag van € 2,50 een kop heerlijke erwtensoep te nuttigen. Mochten er mensen zijn die alleen mee willen naar de Burgerij voor het nuttigen van een kop overheerlijke erwtensoep is dat mogelijk, zij moeten zich dan om 12:00 uur bij de Burgerij melden maar zijn wel verplicht zich uiterlijk voor donderdag 31 januari 2019 aan te melden bij Albert van den Dries, dit vanwege het feit dat er van te voren moet worden opgegeven met hoeveel personen we die vrijdag aanwezig zijn.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat men niet met vieze schoenen de Burgerij mag binnenlopen. Aangeraden wordt om een paar schone reserve schoenen of slippers mee te nemen.

We vertrekken voor deze wandeling eenmalig vanaf het kerkplein in Voerendaal, dit vanwege het feit dat er werkzaamheden plaatsvinden op het Onze Lieve Vrouweplein en er dus geen mogelijkheid is om auto’s daar te parkeren. We starten de wandeling vanaf het Kerkplein om 9:30 uur, deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 8 kilometer en kent geen hoogte verschillen. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker geen overbodige luxe.

Voor deze wandeling zijn we rond de klok van 12:00 uur terug en lopen dan gezamenlijk naar de Burgerij.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *