Kerstwandeling Senso 2 december 2022

Op vrijdag 2 december 2022 vindt alweer de laatste Senso wandeling van dit jaar plaats. We vertrekken vanaf de Goudsberg gelegen tussen Walem en Valkenburg. We wandelen vanaf de Goudsberg naar de Kluis en van daaruit naar de Däölkesberg met zijn kalksteengrotten. We lopen door het Miljoenlijntunneltje en vervolgen daarna onze wandeling langs de Geul in de richting van Valkenburg. Halverwege brengen we een verrasend bezoekje aan de Geul. Tijdens deze wandeling hebben we geen pauzeplaats, maar krijgt iedereen de gelegenheid om- of de Kerstmarkt in Valkenburg te bezoeken, of om in Gasterij de Koffiemolen in de Sint Pieterstraat een kopje koffie te drinken, hiervoor is 1 uur vrije tijd beschikbaar.

Na de pauze vertrekken we weer gezamenlijk vanaf Gasterij de Koffiemolen via het centrum van Valkenburg in de richting van de Goudsbergs waar onze auto’s staan.

De wandeling kent enige kleine hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van de Goudsberg.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 1 december 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: