Loempia wandeling 4 februari 2022

Beste Senso wandelaars,

Door de opgelegde corona maatregelen in december 2021 kon onze eerste wandeling in januari 2022 de traditionele Loempia wandeling helaas niet doorgaan. Omdat er op dit moment versoepelingen zijn, vindt deze wandeling nu plaats op vrijdag 4 februari 2022.

We starten deze keer op een andere locatie en wel vanaf het transferium op de Bergseweg, gelegen naast de Kunrader steengroeve, Hier bestaat de mogelijkheid om de auto te parkeren, parkeren is ook mogelijk bij Pom Lai.

Voor de februari wandeling kan men kiezen uit 2 routes. De eerste wandeling gaat via de Kunderberg in de richting van Ubachsberg en Winthagen en vandaaruit weer naar het transferium. Tijdens deze wandeling verteld een IVN gids over het natuurschoon in de Kunderberg en de omgeving van Winthagen, Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 6 kilometer,

De tweede wandeling vindt plaats in en rondom de Kunderberg-Winthagen. We lopen vanaf het transferium naar Winthagen, vandaar uit naar Ubachsberg en via de Kunderberg richting van het transferium.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 8 kilometer. Omdat we tijdens beide wandelingen geen pauzeplaats hebben, gaan we na afloop van de wandelingen naar restaurant Pom Lai in Voerendaal. De bedoeling is dat we omstreeks 12:00 uur arriveren bij het restaurant

Hier bestaat de gelegenheid om tegen een bedrag van € 6,00 een kop soep inclusief een consumptie te nuttigen, voor het bedrag van € 7,00 krijgt u een heerlijke loempia met een consumptie of indien men en een kop soep en een loempia wil nuttigen dient er een bedrag van € 11,00 betaald te worden. Mochten er mensen zijn die alleen mee willen naar restaurant Pom-Lai voor het nuttigen van een overheerlijke loempia of kop soep dan is dat mogelijk, zij moeten zich dan om 12:00 uur bij restaurant Pom-Lai melden maar zijn wel verplicht zich uiterlijk tot donderdag 3 februari 2022 voor 16:00 uur aan te melden bij Albert van den Dries, dit vanwege het feit dat er van te voren moet worden opgegeven met hoeveel personen we die vrijdag aanwezig zijn. In restaurant Pom Lai moet iedereen zijn corona QR code kunnen tonen, of op de telefoon of op papier. Iedereen wordt verzocht hier rekening mee te houden.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat men niet met vieze schoenen het restaurant binnenloopt. Aangeraden wordt om een paar schone reserve schoenen mee te nemen.

We vertrekken vanaf het Transferium om 9.30 uur.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: