Loempia wandeling 7 januari 2022

Beste Senso wandelaars,

Indien de corona maatregelen het toestaan is onze eerste wandeling in januari 2022 de traditionele Loempia wandeling. We starten deze keer op een andere locatie en wel vanaf het transferium op de Bergseweg, gelegen naast de Kunrader steengroeve, Hier bestaat de mogelijkheid om de auto te parkeren, parkeren is ook mogelijk bij Pom Lai.

De wandeling vindt plaats in en rondom de Kunderberg-Winthagen. We lopen vanaf het transferium via de Kunderberg naar Ubachsberg en van daaruit lopen we naar Winthagen. Vanuit Winthagen lopen we terug in de richting van het transferium.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 8 kilometer. Omdat we tijdens deze wandeling geen pauzeplaats hebben, gaan we na afloop van de wandeling naar restaurant Pom Lai in Voerendaal. De bedoeling is dat we omstreeks 12:00 uur arriveren bij het restaurant

Hier bestaat de gelegenheid om tegen een bedrag van € 6,00 een kop soep inclusief een consumptie te nuttigen, voor het bedrag van € 7,00 krijgt u een heerlijke loempia met een consumptie of indien men en een kop soep en een loempia wil nuttigen dient er een bedrag van € 11,00 betaald te worden. Mochten er mensen zijn die alleen mee willen naar restaurant Pom-Lai voor het nuttigen van een overheerlijke loempia of kop soep dan is dat mogelijk, zij moeten zich dan om 12:00 uur bij restaurant Pom-Lai melden maar zijn wel verplicht zich uiterlijk tot donderdag 6 januari 2022 aan te melden bij Albert van den Dries, dit vanwege het feit dat er van te voren moet worden opgegeven met hoeveel personen we die vrijdag aanwezig zijn.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat men niet met vieze schoenen het restaurant binnenloopt. Aangeraden wordt om een paar schone reserve schoenen mee te nemen.

We vertrekken vanaf het Transferium om 9.30 uur.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com of vul onderstaand formulier in.

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: