Nieuwjaars wandeling rondom Holset 3 januari 2020

We vertrekken dit keer weer vanaf de parkeerplaats bij de kerk van Oud Lemiers. Vanaf de parkeerplaats lopen we in de richting van kasteel Oud-Lemiers en vandaar uit in de richting van boscafé ’t Hijgend Hert.

Hier houden we een even korte stop en proosten we op het nieuwe jaar.

Nadat we een toast hebben uitgebracht wandelen we door het Vijlenerbos en door mooie holle wegen naar onze pauzeplaats herberg Oud Holset in Holset. Na de pauze lopen we door weilanden terug naar onze auto’s. Indien het weer goed is kunnen we genieten van het mooie Limburgse landschap. De paden in het bos zijn op dit moment zeer modderig, er wordt dan ook aanbevolen om reserve schoenen mee te nemen voor na de wandeling.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft zijn de paden modderig en door vallende bladeren kunnen deze paden ook glad zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: