November wandeling

Onze november wandeling op 2 november 2018 heeft als startplaats Arensgenhout. Het is een wandeling met niet al teveel hoogteverschillen, maar wel met met verrassend mooie paadjes.

We vertrekken weer vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur, carpoolen is mogelijk

Met deze wandeling komen we langs klooster Ravensbos, we vervolgen onze weg door het fraaie bos met zijn herfstkleuren, passeren het voormalig woonhuis van Charles Eyck en via een joodse begraafplaats en enkele leuke paadjes komen we bij onze pauzeplaats “Brasserie Bie Oss” in Schimmert. Na de pauze lopen we via mooie landwegen terug naar onze auto’s. .

Zoals gebruikelijk zullen we proberen rond de klok van 14.00 uur terug te zijn. Mochten er mensen zijn die op eigen gelegenheid naar Arensgenhout willen rijden, de startplaats is als volgt te bereiken: via de autobaan naar Maastricht, neem de afslag Hulsberg en bij de rotonde 3/4 richting Nuth;  neem de 1e weg links naar Arensgenhout; ga in het dorp na een bushalte aan linkerzijde linksaf (blauwe wandelpaaltjes) de Ravensbosweg in, in deze straat kun je dan vervolgens parkeren bij een kinderspeelplaats.

Voor meer inlichtingen  en indien mensen rechtstreeks rijden naar Arensgenhout, laat dit even weten , kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-4406739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com                                              

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *