Senso wandeling 3 februari 2023

Beste Senso wandelaars, Onze februari wandeling start in Hulsberg, en we lopen dan via een mooie Holleweg waar de sneeuwklokjes al in groot aantallen staan te bloeien in de richting van de bron van de Platsbeek. We vervolgen onze wandeling een tijdje langs deze beek en brengen een bezoek aan de schitterende gehuchtjes Terstraten en Brand met zijn vele mooie vakwerkhuizen. Na weer een mooie holle weg komen uit op het plateau en lopen van daaruit naar Wijnandsrade. Hier bevindt zich ook onze pauzeplaats de brasserie van kasteel Wijnandsrade. Na de pauze zullen we een kort bezoek brengen aan de Motte van Wijnandsrade en vervolgen daarna onze weg terug naar de auto’s. 

De wandeling kent weinig hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn op het vertrekpunt wandeling: Wissengrachtweg (bij kapelletje)

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 1 februari 2023 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: