Senso wandeling 7 april 2023

Beste Senso wandelaars, Onze april wandeling bestaat uit een lange en een korte wandeling. Deze wandelingen vinden plaats op vrijdag 7 april 2023. De lange wandeling start in Berg, en we lopen dan in de richting van Bemelen, onderweg bezoeken we groeve Blom. Via de voormalige voetbalvelden van Terblijtse boys wandelen we naar een mooie “schlucht” in de richting van de Maria grot en vandaar uit lopen we dan naar onze pauzeplaats. De korte wandeling start in Bemelen en staat onder leiding van Herman Schaeks. Deze vlakke wandeling vindt plaats in en rond Bemelen en is geschikt om met rollators te lopen. Tijdens deze wandeling kunt u genieten van mooie uitzichten. Onze pauze plaats voor beide wandelingen is gastrobar Die Twie in Bemelen. Bij goed weer is het panorama terras voor ons gereserveerd. Hierbij het verzoek om de koffie/thee met gepast geld te betalen aan Albert van den Dries, we moeten in de gastrobar voor de gehele groep tegelijk afrekenen. Pinnen is hier helaas niet mogelijk. Voor een kopje koffie betaald u € 2,50 en voor een cappuccino € 2,80. Een stukje vlaai kost € 3,80 en een kop tomatensoep € 6,50.

De wandeling kent enige hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

De lange wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer en de korte wandeling heeft een lengte van ongeveer 4 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Zowel de wandelaars voor de lange als voor de korte wandeling vertrekken tezamen om 09.30 uur. Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn bij de kerk van Berg. Dit geldt trouwens alleen voor de lange wandeling, de wandelaars voor de korte wandeling vertrekken gezamenlijk om 09;30 uur vanaf de parkeerplaats aan het Kerkplein.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 6 april 2023 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com