Wandeling 1 april 2022 Bemelen-Cadier en Keer-Bemelen verplaatst naar 15 april

Beste wandelaars, gezien de verwachte weersomstandigheden en de verplichte reanimatiecursus op vrijdag 8 april hebben we de wandeling van 1 april uitgesteld en verplaatst naar vrijdag 15 april 2022.

Op vrijdag 1 april 2022 dit is geen april grap, vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Bemelen en wandelen we via mooie weilanden, bossen en bosranden met schitterende vergezichten over het Maasdal, momenteel met mooie voorjaarsbloeiers als bosanemonen, daslook en nog vele andere mooie groene planten. Onze pauzeplaats is Brasserie Landgoed Heerdeberg in Cadier en Keer waar de gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken. Helaas hebben ze hier geen vlaai. Na de pauze lopen we door een kloostertuin met mooie staties en langs de golfbaan Het Rijk van Margraten terug naar onze auto’s. De wandeling kent nauwelijks hoogte verschillen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium).

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 31 maart 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.comofbij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: