Wandeling 1 juli 2022 Geleenbeek-Sweikhuizen

Op vrijdag 1 juli 2022 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanaf de parkeerplaats bij station Spaubeek. We wandelen in de richting van het AZC en daarna via mooie paadjes in de richting van de Biezenhof. Steken de weg over en lopen een stukje langs de Geleenbeek en vervolgen onze wandeling via mooie bospaadjes in de richting van Sweikhuizen.

In Sweikhuizen lopen we via een mooie holle weg naar boven, lopen door een boomgaard met de bekende Sjweikeser Rengeloat pruimen om daarna te genieten van weidse vergezichten. Na een korte afdaling lopen we in de richting van onze pauzeplaats Gasterie de Bokkereyer. Hier bestaat de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. of een kop soep. Na de pauze lopen we dan in de richting van kasteel Terborgh en van daaruit via mooie paadjes en weilanden weer terug naar de auto’s. De wandeling kent enige kleine hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van station Spaubeek.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 30 juni 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: