Wandeling 1 november 2019 van Lemiers naar de Sieben Quellen

Op vrijdag 1 november 2019 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanaf de kerk in Oud-Lemiers. Vandaar uit lopen we naar de Sieben Quellen in het buurtschap Seffent in Duitsland.

Vlakbij de Sieben Quellen is ook onze pauzeplaats, restaurant Sieben Quellen hof in Aachen Seffent. Hier bestaat de mogelijkheid om kaffee mit hausgemachten Kuchenkreationen te nuttigen maar u kunt ook kiezen voor een kopje soep of een broodje.

Na de pauze en voordat we de Schneeberg weer omlaag lopen kunnen we genieten van de vergezichten. We zien in de verte het Universitätsklinikum Aachen liggen en rechts daarvan de Vaalserberg met zijn uitkijktorens.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig en door vallende bladeren glad zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk.

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier:

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com