Wandeling 1 oktober 2021

Beste Senso wandelaars.

Onze oktober wandeling vindt plaats in en rondom Eyserheide. Het beginpunt en eindpunt van de wandeling is wijndomein Salamander. Vanuit Eyserheide wandelen via een mooi hangpad in de richting van het Eyserbos. Vandaaruit wandelen we door kalkgraslanden en mooie paadjes in de richting van “schlucht Geitenkoel” en al klimmend komen we uit in Elkenrade.

Vanuit Elkenrade wandelen we terug naar wijndomein Salamander het eindpunt van deze wandeling. In wijngoed Salamander drinken we koffie en thee, en er bestaat de mogelijkheid om een stukje vlaai te nuttigen. Een kop koffie/thee en een stukje vlaai kost € 3,50, deze kosten dienen aan het einde van de wandeling contant betaald te worden aan de penningmeester van de Senso, Leny Muris. Vooraf dient u wel aan te geven of u wel of geen koffie/thee en stukje vlaai wilt nuttigen, ook bestaat de mogelijk om op eigen kosten een glas wijn te drinken. Bij voldoende belangstelling wordt er een rondleiding verzorgt, deze is gratis.

Senso leden die niet mee wandelen, maar toch geïnteresseerd zijn om aan deze rondleiding deel te nemen en een kop koffie en stukje vlaai willen mee-eten, dienen zich vooraf ook aan te melden, en wel voor woensdag 29 september 2021 en worden verzocht om uiterlijk 12:00 uur aanwezig te zijn.

Het adres van wijngoed Salamander is Eyserheide 2.

Deze wandeling heeft een lengte van 8 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium)

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 29 september aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com, of vult onderstaand formulier in.

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: