Wandeling 2 augustus 2019 rondom Euverem

Op vrijdag 2 augustus 2019 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Euverem. Het vertrekpunt van de wandeling is de parkeerplaats aan de Kampsweg. We wandelen via de weilanden in de richting van Reijmerstok en daarna in de richting van Beutenaken naar onze koffiestop.

Onze koffiestop is T Koffiestulpke een kleinschalige horecagelegenheid waar U kunt genieten van de rust en de landelijke sfeer onder het genot van een drankje of een hapje . Vandaar uit wandelen we weer terug naar Euverem.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

oor een foto impressie van de wandeling klik hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *