Wandeling 2 juni 2021

Door de versoepelingen van de overheid worden de wandelingen weer opgestart, met dien verstande dat de wandeling op vrijdag 4 juni 2021 een puzzel-wandeltocht wordt.

We starten dan met groepjes van 3 รก 4 personen,  en er wordt gewandeld met in achtneming van de 1,5 meter maatregel, deze groepjes starten om de 5 minuten.

De start van de wandeling is het Kerkplein in Voerendaal, dit is ook tevens het eindpunt van de wandeling. We lopen dan in de richting van de Dolberg, pauzeplaats is rustpunt Achterum. Hier wordt iedereen verzocht om de Corona maatregelen in acht te nemen, maximaal 3 personen aan een tafeltje. Stoelen en tafeltjes mogen beslist niet verplaatst worden. Hier bestaat de mogelijkheid om een stukje vlaai te eten en een kop koffie/thee te drinken. Ook is er gelegenheid voor het nuttigen van een kop soep. Iedereen wordt verzocht om met gepast geld te betalen, pinnen is hier helaas niet mogelijk.

Het is een puzzel-wandeltocht, de aanwijzingen bevinden zich of links of rechts of boven of onder, het is dus zaak om goed op te letten.

We vertrekken vanaf het Kerkplein om 9.30 uur,.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

Degene die mee wil wandelen, dient zich verplicht voor 3 juni aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of Stichtingsenso@gmail.com. Hier dient u tevens aan te geven of u een kopje soep wilt eten.

Kort verslag van de wandeling:

Onder een stralende zon startte de Senso weer na een lange tijd met de maandelijkse wandeling. Voor het eerst was er een puzzeltocht aan deze wandeling verbonden. Er werd gestart met 4 groepen, met inachtneming van de 1,5 meter maatregel. De dames van groep 3, troefden de snelle jongens af en gingen er met de hoofdprijs vandoor. Uitslag van de puzzel-wandeltocht : groep 3; 13 punten, groep 4; 12,5 punten, groep 1; 11,5 punten, groep 3; 10,5 punten. Voor elke wandelaar is er nog een troostprijs beschikbaar. Iedereen was weer blij dat er gewandeld mocht worden en de juli wandeling wordt gehouden in de omgeving van Schinnen.

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: