Wandeling 2 oktober 2020

Op vrijdag 2 oktober is weer onze volgende wandeling. De start van deze wandeling is de parkeerplaats bij de televisietoren in het Eyserbos. De wandeling voert ons langs de mooie natuur van omgeving Eys en Eyserheide. We wandelen via de “schlucht Geitenkoel” in de richting van de Fromberg hier kunnen we genieten van de mooie vergezichten. In de verte zien we het mobiele wijnrestaurant Op het Land liggen van wijngaard Sint Martinus. Via de “Dikke Buik” wandelen we in de richting van het Eyserbos, waar we weer verrast worden met mooie vergezichten, onder andere de Toscaanse cipressen. Onze pauzeplaats is, wijndomein Salamander. Hier wordt iedereen verzocht om de Corona-maatregelen in acht te nemen, maximaal 4 personen aan een tafeltje. Stoelen en tafeltjes mogen beslist niet verplaatst worden. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

In wijngoed Salamander kunt u koffie en thee krijgen, eventueel een stukje vlaai. Een kopje koffie/thee en een stukje vlaai kost € 2,00. Vooraf bent u wel verplicht om aan te geven of u wel of geen stukje vlaai wilt nuttigen, ook bestaat de mogelijk om een glas wijn te drinken. Na de pauze wandelen we weer terug naar de parkeerplaats bij het Eyserbos. De wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk, maximaal 4 personen per auto.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

Degene die mee wil wandelen dient zich verplicht voor 30 september aan te melden bij Albert van den Dries, telefoonnummer: 06-44046739 of vul onderstaand formulier in.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]