Wandeling 2 september 2022 langs de Geul en de Strabeek

Op vrijdag 2 september 2022 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Charles Eyck dreef in het Ravensbos. We wandelen via mooie bospaadjes in de richting van Chateau Sint Gerlach. Hier bestaat de mogelijkheid om de beeldentuin te bezichtigen, Vanuit de beeldentuin lopen we richting natuurgebied Ingendael.

We lopen dan een stukje langs de meanderende Geul en door het bos in de richting van onze pauzeplaats Gasterij Koningswinkelhof.

Hier bestaat de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai of een kop soep. Na de pauze lopen we in de richting van Strabeek en via mooie bospaadjes langs de Strabeek wandelen we weer terug in de richting van de parkeerplaats aan de Charles Eyck dreef in het Ravensbos. De wandeling kent enige kleine hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

De route naar de Charles Eyck dreef, via de A79 richting Valkenburg, Neem afrit 3 richting Valkenberg, bij rotonde rechtsaf richting Schimmert de Beekstraat in. De Beekstraat draait na ongeveer 1 km iets naar links en wordt dan Kleverberg, na een kleine 100 meter neem dan de weg naar rechts, dit is een scherpe bocht en u bevindt zich op de Charles Eyck dreef. Volg het pad tot beneden en ga hier linksaf, na een paar meter bereikt u de parkeerplaats aan de Charles Eyck dreef in het Ravensbos.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats aan de Charles Eyck dreef.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 1 september 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: