Wandeling 3 april 2020 rondom Vijlen

Beste wandelaars.

Vanwege het coronavirus gaat de maandelijkse Senso wandeling niet door. Er wordt op vrijdag 3 april 2020 in verband met de veiligheid van een ieder maar met een select groepje gewandeld, dit houdt in maximaal 8 personen. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM.

Voor degene die mee wil wandelen dient zich vooraf aan te melden bij Albert v.d. Dries, mailadres: a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739

De april wandeling start in Vijlen en gaat via Hilleshagen naar Mechelen. Omdat tijdens deze wandeling alle horeca gelegenheden gesloten zijn, houden we onze pauze stop in het buiten gebied van Mechelen, dit houdt in dat iedereen al dan niet zelf koffie en broodjes mee moeten nemen.

Op dit moment is het nog onzeker of de wandeling doorgaat, in ieder geval is het zeker dat we niet met auto’s gaan, mocht de wandeling toch doorgaan dan wordt het een korte route door waarschijnlijk de Kunderberg. Tijdens deze wandeling is er geen pauze stop.

We hopen dat de mei wandeling (1 mei 2020) weer als vanouds gelopen kan worden, we gaan dan wandelen in het Savelsbos om naar de daslook te kijken.