Wandeling 3 december 2021

Beste Senso wandelaars.

Onze december wandeling is alweer de laatste wandeling van dit jaar en vindt plaats in en rondom Reijmerstok. We wandelen via paadjes, weilanden, bos en door leuke buurtschappen in en om Reijmerstok. Onderweg genietend van ons mooie Limburgse heuvelland.

De pauzeplaats is A Gen Ing in Reijmerstok. Hier moet iedereen zijn corona QR code kunnen tonen, of op de telefoon of op papier. Iedereen wordt verzocht hier rekening mee te houden.

Deze wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien het door slecht weer, sneeuw en gladheid de wegen onbegaanbaar zijn, of door nieuwe aanvullende coronamaatregelen vindt de wandeling plaats vanuit Voerendaal.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 1 december aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com,