Wandeling 3 juli 2020

Beste wandelaars.

De wandelingen worden weer voorzichtig opgestart. Op vrijdag 3 juli 2020 wordt er gewandeld naar de Dolberg. De wandeling is ongeveer 11 kilometer lang, we starten met de wandeling bij de Kapelhof, Tenelenweg te Voerendaal. Starttijd van de wandeling is zoals we gewend zijn om 09.30 uur.

Voor mensen die met de auto komen kunnen die parkeren op de parkeerstroken aan de Tenelenweg of in de Kapelhof.

We lopen dan met inachtneming van de 1,5 meter via kasteel Haeren naar Craubeek en vandaar richting Dolberg en via Ransdaal-Craubeek weer terug naar Voerendaal. Onze pauzeplaats is Rustpunt Achterum op de Dolberg. Hier wordt iedereen verzocht om de Corona maatregelen in acht te nemen, maximaal 3 personen aan een tafeltje. Stoelen en tafeltjes mogen beslist niet verplaatst worden.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

Voor degene die mee wil wandelen dient zich verplicht vooraf aan te melden bij Albert v.d. Dries, mailadres: a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of bij Wiel Thiessen stichtingsenso@gmail.com

Voor een foto impressie van deze wandeling klik hier: