Wandeling 3 juni 2022

Op vrijdag 3 juni 2022 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Schin op Geul en wandelen via mooie weilanden en paadjes in de richting van het Gerendal. In het Gerendal staan op dit moment de orchidee├źn in bloei. We maken een korte stop bij de orchidee├źntuin, Genietend van de mooie vergezichten die het Gerendal ons biedt vervolgen we onze wandeling in de richting van Scheulder waar ook onze pauzeplaats is, gemeenschapshuis Scheulder, hier bestaat de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. Na de pauze lopen we dan via mooie paadjes terug in de richting van kasteel Schaloen en van daaruit langs de Geul terug naar de auto’s. De wandeling kent enige hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Het vertrekpunt van de wandeling is de parkeerplaats bij voetbalvereniging Geuldal, Mauritiussingel in Schin op Geul..

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 2 juni 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: