Wandeling 3 mei 2019 rondom Bemelen

Op vrijdag 3 mei 2019 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Bemelen en wandelen via verschillende groeves waaronder de bekende Julianagroeve naar de Wolfskop. Vandaar lopen we over een mooi pad met bloeiende daslook naar onze pauzeplaats Brasserie Landgoed Heerdeberg in Cadier en Keer waar de gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken. Na de pauze lopen we door een kloostertuin met een mooie statie en langs golfbaan Het Rijk van Margraten terug naar onze auto’s. De wandeling kent geen hoogte verschillen, maar tijdens de wandeling moet er wel een bergje beklommen worden maar dat is goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 รก 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.00 uur -14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouwe plein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur, carpoolen is mogelijk.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.coA

Voor een foto impressie van deze wandeling klik hier: