Wandeling 3 september 2021

Beste Senso wandelaars.

Onze september wandeling vindt plaats in en rondom Wittem. Vanuit Wittem wandelen we naar Landgoed kasteelhoeve Cartils. Vervolgens wandelen we via mooie paden en door een waterwingebied in de richting van station Eys. Steken de weg over en lopen een stukje langs de Miljoenenlijn en via een klimmetje bergop in de richting van Wahlwiller.

Onze pauzeplaats is gasterij A gen Kirk in Wahwiller. Vandaar uit wandelen we in de richting van Partij en vandaar terug naar de auto’s.

Deze wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur.  Kerkplein Voerendaal (mortuarium)

Het vertrekpunt van deze wandeling is de parkeerplaats bij het klooster van Wittem.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 2 september aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol: