Loempia wandeling 4 januari 2019

Op vrijdag 4 januari is onze 1e wandeling van 2019 met als thema “kalkovens” in de gemeente Voerendaal. Zoals jullie tijdens deze wandeling kunnen zien heeft Voerendaal een rijk verleden wat betreft kalkovens.

Onze loempia wandeling vind plaats in en om de Kunderberg. Om het nieuwe jaar te vieren zullen we onderweg zorgen voor een opkikkertje voor de kou en toosten we op het nieuwe jaar.

Omdat we tijdens deze wandeling geen pauzeplaats hebben, gaan we na afloop van de wandeling naar restaurant Pom-Lai in Voerendaal. Hier bestaat de gelegenheid om tegen een bedrag van € 5,00 een heerlijke loempia of een kop soep (beide samen kost € 7,50) met een drankje te nuttigen. Mochten er mensen zijn die alleen mee willen naar restaurant Pom-Lai voor het nuttigen van een overheerlijke loempia of kop soep is dat mogelijk, zij moeten zich dan om 12:30 uur bij restaurant Pom-Lai melden maar zijn wel verplicht zich uiterlijk tot donderdag 2 januari 2019 aan te melden bij Albert van den Dries, dit vanwege het feit dat er van te voren moet worden opgegeven met hoeveel personen we die vrijdag aanwezig zijn.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat men niet met vieze schoenen het restaurant binnenloopt. Aangeraden wordt om een paar schone reserve schoenen mee te nemen.

We vertrekken weer vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9:30 uur, deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer en kent enkele hoogte verschillen. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker geen overbodige luxe.

Voor deze wandeling zijn we rond de klok van 12:30 uur terug en lopen dan gezamenlijk naar restaurant Pom-Lai.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-4406739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com