Wandeling 4 september 2020

Op vrijdag 4 september is onze volgende wandeling. De start van deze wandeling is bij de ‘Kwakkerpoel’ nabij kasteel Wijlre. De wandeling voert ons langs de mooie natuur van omgeving Wijlre-Stockem, en via het plateau van Margraten wandelen we via de Sousberg met uitzicht op de Keuteberg naar onze pauze plaats Hotel Bemelmans in Schin op Geul. Hier wordt iedereen verzocht om de Corona-maatregelen in acht te nemen, maximaal 4 personen aan een tafeltje. Stoelen en tafeltjes mogen beslist niet verplaatst worden. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

Na de pauze wandelen we langs de Geul via Stockem weer terug naar de Kwakkerpoel. Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk, maximaal 4 personen per auto. Indien er wandelaars zijn die op eigen gelegenheid naar Kwakkerpoel in Wijlre willen reizen worden wel verzocht dit van te voren uiterlijk donderdag 3 september 2020 kenbaar te maken bij Albert van den Dries en moeten uiterlijk 09:45 uur in Wijlre -Kwakkerpool aanwezig zijn.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

Degene die mee wil wandelen dient zich verplicht vooraf aan te melden bij Albert van den Dries, telefoonnummer: 06-44046739 of vul onderstaand formulier in.

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier:

Jacques Muris op 25 juli 2020