Wandeling 5 april 2019 rondom Walem

Op vrijdag 5 april 2019 vindt weer onze maandelijkse Senso wandeling plaats. De wandeling start op de Goudsberg bij Walem. We lopen dan richting Schaelsberg de Kluis. Daarna vervolgen we onze wandeling richting Valkenburg en voor de voetbalvelden gaan we links af en volgen de Geul stroomopwaarts waar duidelijk de sporen zijn te zien van de bever. Bij binnenkomst in Schin op Geul gaan we linksaf richting onze pauzeplaats, bungalowpark Schin op Geul waar de gelegenheid is om een kop koffie te drinken. Na de pauze lopen we via de Koulen en de Däölkesberg terug naar onze auto’s. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.00 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouwe plein.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen, de paden kunnen modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer.

We vertrekken weer vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur, carpoolen is mogelijk.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com :