Wandeling 5 augustus 2022 Strijthagerbeekdal

Op vrijdag 5 augustus 2022 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de Winselerhof in Landgraaf. We wandelen via mooie bospaadjes in de richting van kasteel Strijthagen met zijn befaamde beeldentuin van Taratynov.

Daarna lopen we via mooie paadjes in de richting van de Anstelvallei en wandelen een stuk langs het stuwmeer Cranenweyer, Halverwege steken we het stuwmeer over en lopen in de richting van brasserie Nieuw Ehrenstein.

Brasserie Nieuw Ehrenstein is tevens de pauzeplaats van onze wandeling. Hier bestaat de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. of een kop soep. Na de pauze lopen we via mooie paadjes weer terug in de richting van de parkeerplaats bij de Winselerhof. De wandeling kent enige kleine hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 9 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van de Winselerhof in Landgraaf.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 4 augustus 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: