Wandeling 5 juli 2019 rondom Eys

Op vrijdag 5 juli 2019 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Eys. Het vertrekpunt van de wandeling is de parkeerplaats van Eyserhof. We wandelen via de weilanden richting het gehucht de Piepert en volgen daarna een tijdje de loop van de Eyserbeek. Vervolgens beginnen we aan de klim met mooie vergezichten richting Eyserheide, waar ook onze pauzeplaats zich bevindt. Onze pauzeplaats is bij pluktuin van Fien Fleur een schitterende locatie wat alleen al de moeite waard is om te bezichtigen. Mochten er mensen zijn die alleen Fien Fleur willen bezoeken of alleen na de pauze een halve route (dalend) willen meelopen terug naar Eys moete zich wel opgeven. Dit in verband met het bestellen van koffie en vlaai. Bij goed weer kunnen we achter op het terras genieten van een weids panorama over het heuvelland. Na de pauze zetten we onze wandeling weer voort en via mooie holle wegen en paadjes dalen we langzaam af naar Eys waar onze auto’s staan.

De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur carpoolen is mogelijk

Het is aanstaande vrijdag goed wandelweer dus laat je verrassen in een 5 sterren landschap.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com 

Voor een foto impressie van deze wandeling klik hier: