Wandeling 5 november 2021

Beste Senso wandelaars.

Onze november wandeling vindt plaats in en rondom Mechelen. Het beginpunt van de wandeling is de parkeerplaats nabij de kerk in Mechelen, aan de Langhaag. Vanuit Mechelen wandelen via paadjes, weilanden, bos en door leuke buurtschappen in de richting van Vijlen. Onderweg genietend van mooie vergezichten van ons mooie Limburgse heuvelland.

Door onvoorziene omstandigheden kunnen we voor onze pauzeplaats niet terecht in Melleschet. We gaan nu pauzeren in auberge A gen Kirk in Vijlen. Hier moet iedereen zijn corona QR code kunnen tonen, of op de telefoon of op papier. Iedereen wordt verzocht hier rekening mee te houden.

Vanuit Vijlen wandelen we in de richting van Melleschet en via bospaden en weilanden weer terug in de richting van Mechelen.

Deze wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium)

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 4 november aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com, of vult onderstaand formulier in.

Voor een foto impressie van de wandeling klik hier: