Wandeling 5 november 2021

Beste Senso wandelaars.

Onze november wandeling vindt plaats in en rondom Mechelen. Het beginpunt van de wandeling is de parkeerplaats nabij de kerk in Mechelen, aan de Langhaag. Vanuit Mechelen wandelen via paadjes, weilanden, bos en door leuke buurtschappen in de richting van Vijlen. Onderweg genietend van mooie vergezichten van ons mooie Limburgse heuvelland.

Vanuit Vijlen wandelen we in de richting van Melleschet. In deze buurtschap hebben we een leuke pauze plaats gevonden. Hier bestaat de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken, en is het ook mogelijk om een stukje vlaai te nuttigen. De kosten van koffie en/of vlaai dienen contant betaald te worden aan de uitbater van onze pauzeplaats. Vooraf dient u wel aan te geven of u wel of geen koffie/thee en stukje vlaai wilt nuttigen.

Na de pauze wandelen we vanuit Melleschet via bospaden en weilanden weer terug in de richting van Mechelen.

Deze wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium)

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 4 november aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com, of vult onderstaand formulier in.

    Ga mee wandelen

    Koffie drinken: Kom wel koffiedrinkenKom niet koffiedrinken

    Vlaai eten: Kom wel Vlaai etenKom geen vlaai eten

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: