Wandeling 6 januari 2023

Op vrijdag 6 januari 2023 vindt de eerste Senso wandeling van 2023 plaats. Deze keer blijven we in de omgeving van de gemeente Voerendaal. Onze wandeling vindt plaats in en om de kernen van Retersbeek, Weustenrade en Brommelen. We wandelen langs de golfbaan naar Retersbeek en dan in de richting van Swier. Van daaruit wandelen we een stuk langs de Geleenbeek in de richting van Brommelen, en Weustenrade. Via de stapstenen over de Geleenbeek wandelen we terug naar het centrum van Voerendaal.

Deze wandeling kent geen hoogte verschillen maar de kans bestaat wel dat de paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker geen overbodige luxe. Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Voor deze wandeling zijn we rond de klok van 12:30 uur terug bij de Burgerij.

Voor liefhebbers is er een korte wandeling van ongeveer 4 kilometer onder leiding van mevrouw Minie van den Dries, Deze wandeling is uitermate geschikt voor mensen met rollators en zij vertrekken rond de klok van 10:30 uur vanaf de Burgerij en ook deze wandelaars zijn rond de klok van 12:30 uur terug bij de Burgerij.

Omdat we tijdens deze wandeling geen pauzeplaats hebben, gaan we na afloop naar de Burgerij in Voerendaal. Hier bestaat de gelegenheid om tegen een bedrag van € 5,00 een kop heerlijke erwtensoep met spek en roggebrood te nuttigen. Mochten er mensen zijn die alleen mee willen naar de Burgerij voor het nuttigen van een kop overheerlijke erwtensoep is dat mogelijk, zij moeten zich dan om 12:30 uur bij de Burgerij melden maar zijn wel verplicht zich uiterlijk voor 3 januari 2023 aan te melden bij Albert van den Dries, dit vanwege het feit dat er van te voren moet worden opgegeven met hoeveel personen we die vrijdag aanwezig zijn.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat men niet met vieze schoenen de Burgerij mag binnenlopen. Aangeraden wordt om een paar schone reserve schoenen of slippers mee te nemen.

Verzamelen voor de wandeling 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium).

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 3 januari 2023 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer:

    Maak uw keuze voor de Burgerij:

    Hierbij melden wij ons aan voor de wandeling: