Wandeling 6 mei 2022

Op vrijdag 6 mei 2022 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Gronsveld en wandelen we via mooie paadjes langs weilanden in de richting van het Savelsbos. Dit bos is een mooi hellingbos met schitterende vergezichten met op dit moment mooie voorjaarsbloeiers als de zeldzame gele bosanemonen, daslook en nog vele andere mooie groene planten. Onze pauzeplaats is eetcafe Riekelt, waar de gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. Na de pauze lopen we dan richting het Savelsbos. De wandeling kent enige hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Het vertrekpunt van de wandeling is Keerderweg 1 in Gronsveld, parkeerplaats van sporthal ’t Vroendel.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 5 mei 2022 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Hierbij meld ik me aan voor de wandeling: