Wandeling 7 augustus Nijswiller-Wahlwiller via Baneheide

Beste Senso wandelaars,

Op vrijdag 7 augustus 2020 wordt er gewandeld vanuit Nijswiller naar Wahlwiller via Baneheide. De wandeling is ongeveer 9 kilometer lang. De wandeling start bij de kerk in Nijswiller.

We lopen dan met inachtneming van de 1,5 meter via Nijswiller door een mooie “SCHLUCHT” naar Baneheide. Vanuit Baneheide lopen we een stukje door het bos en dan via mooie veldwegen in de richting van Wahlwiller. Aangekomen in het Selzerbeekdal volgen we de stroom van de Selzerbeek om daarna onze wandeling voort te zetten door een kort stukje van de wijnwandeling Wahlwiller te lopen. Onze pauzeplaats is gasterij A gen Kirk in Wahlwiller. Hier wordt iedereen verzocht om de Corona maatregelen in acht te nemen, maximaal 4 personen aan een tafeltje. Stoelen en tafeltjes mogen beslist niet verplaatst worden. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 8.30 uur carpoolen is mogelijk, maximaal 4 personen per auto. Indien er wandelaars zijn die op eigen gelegenheid naar Nijswiller willen reizen worden wel verzocht dit van te voren kenbaar te maken bij A. v.d. Dries en moeten uiterlijk 08:45 uur in Nijswiller aanwezig zijn.

Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

LET OP: IN VERBAND MET DE ZOMERSE TEMPERATUREN IS DE VERTREKTIJD VAN DE WANDELING MET 1 UUR VERVROEGD. NIEUWE VERTREKTIJD VAN DE WANDELING IS NU 08.30 UUR. LOCATIE ONZE LIEVE VROUWEPLEIN.

Voor degene die mee wil wandelen dient zich verplicht vooraf aan te melden bij Albert v.d. Dries, mailadres: a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of bij Wiel Thiessen stichtingsenso@gmail.com

Voor een foto impressie van deze wandeling klik hier: