Wandeling 7 juni 2019 rondom Oud-Valkenburg

Op vrijdag 7 juni 2019 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Oud Valkenburg. Vertrekpunt van de wandeling is kasteel Schaloen en we wandelen via het plateau van Margraten weer terug naar het Gerendal. We komen langs een orchidee├źn tuin, waar men de mogelijkheid heeft om deze tuin te bezichtigen, we blijven hier maximaal 15 minuten.

Vandaar uit lopen we over een mooi pad met aan de rechterkant bloeiende orchidee├źn naar onze pauzeplaats Hotel Bemelmans in Schin op Geul waar de gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken eventueel met een stukje vlaai of genieten van het beroemde broodje Bemelmans.

Na de pauze lopen we eerst een stukje door de bebouwde kom van Schin op Geul, om vervolgens langs de Geul weer terug te wandelen naar onze auto’s. De wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar die zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10,5 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn op het Onze Lieve Vrouweplein.

We vertrekken vanaf het Onze Lieve Vrouweplein om 9.30 uur, carpoolen is mogelijk.

Voor meer inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries, telefoonnummer 06-44046739 of stuur een mailtje naar a.vd.dries@gmail.com of naar Wiel Thiessen: stichtingsenso@gmail.com

Voor een foto impressie van deze wandeling: klik hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *