Wandeling rondom Schinnen 4 augustus 2023

Op vrijdag 4 augustus 2023 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. Ook deze wandeling bestaat uit een korte en een lange route. Zowel de lange wandeling als de korte wandeling starten vanaf de oude markt in Schinnen. Voor het IVN gebouw en de brandweer. De wandelaars van de lange wandelingen lopen rondom Schinnen met mooie paadjes en vergezichten en weilanden en een mooi stukje natuur langs de Geleenbeek. Onze pauzeplaats kasteel Terborgh. Hier bestaat de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. Na de pauze vervolgen we onze weg, ook passeren we een leuk stukje dat herinneringen oproept van 60 jaar geleden en langer, Hier wordt namelijk het mijnverleden op een schitterende manier onder de aandacht gebracht. Vandaaruit wandelen we weer terug in de richting van de oude markt. Deze wandeling kent enkele hoogte verschillen, maar zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel en is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

De korte wandeling start ook vanaf de oude markt in Schinnen. Vandaaruit wandelen we in de richting van Thull en vervolgen onze wandeling naar de pauzeplaats kasteel Terborgh, Na de pauze wandelen we via mooie vlonderpaden weer terug in de richting van de oude markt. Deze vlakke wandeling vindt plaats in en rondom Thull met verrassend mooie plekjes en is geschikt om met rollators te lopen. Deze wandeling staat onder leiding van Herman Schaeks.

De lange wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer, de korte wandeling heeft een lengte van 5 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Zowel de wandelaars voor de lange als voor de korte wandeling vertrekken gezamenlijk om 09.30 uur. Indien mensen op eigen gelegenheid gaan en willen meelopen met de lange of korte wandeling dienen zij om 10:00 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van de Mulderplas, Thullerkerkweg in Thull Schinnen.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 2 augustus 2023 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

    Telefoonnummer:


    Ik wandel mee met rollator:

    Maak uw keuze voor de opstapplaats:

    Maak uw keuze carpoolen:

    Hierbij melden wij ons aan voor de wandeling: