Wandeling vrijdag 2 juli 2021

Beste Senso wandelaars,

Op vrijdag 2 juli is weer onze volgende wandeling, we wandelen dan via mooie (bos)paadjes naar Weustenrade door naar Brommelen en vandaar uit naar Wijnandsrade.

De start van de wandeling is de parkeerplaats bij het mortuarium in Voerendaal.

We lopen via kasteel Puth, naar Weustenrade. We volgen dan een tijdje de loop van de Geleenbeek en daarna de Hulsbergerbeek in de richting van Wijnandsrade.

Onze pauzeplaats is kasteel Wijnandsrade. Vanuit het kasteel lopen we via de allee naar het wandelpad en vandaar naar de Groeneweg in de richting van Retersbeek. Vervolgens lopen we via het Hovervoetpad in de richting van Voerendaal. Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer en kent geen hoogte verschillen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

We vertrekken vanaf het de parkeerplaats bij het mortuarium om 9.30 uur,.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 30 juni aan te melden bij Albert van den Dries, a.v.d.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com

Mensen die koorts hebben of verkouden zijn mogen uiteraard niet deelnemen aan deze wandeling, conform de richtlijnen van het RIVM. Gezien de recente ontwikkelingen is het aanbevolen om uit voorzorg een mondkapje mee te nemen. Voor deze wandeling geldt het Corona protocol:

Voor een foto impressie van deze wandeling klik hier: