Wandeling 1 maart 2024

Beste Senso wandelaars.

Onze Senso wandeling van maart 2024 vindt plaats in en rondom Mesch. Het beginpunt en eindpunt van de wandeling is de parkeerplaats van restaurant de Laethof, Langstraat 3, 6245 KK Mesch.

Deze wandeling is grensoverschrijdend. Vanuit Mesch wandelen we in de richting van België en via mooie klimmetjes, paadjes en weilanden en na een mooie afdaling van een holleweg bereiken we de oever van het riviertje de Berwijn, in het Limburgs bekend als Berwien, we steken het riviertje over en bereiken zo onze leuke pauzeplaats, brunchroom en ijssalon de Zusjes aan de rand van Moelingen. Hier bestaat de mogelijkheid om een kopje koffie en/of thee met een stukje vlaai € 5,00 of kop soep € 7,00 te nuttigen. Vooraf dient u wel aan te geven of u koffie/thee en stukje vlaai wilt nuttigen of een kopje soep. Na de pauze wandelen we weer via mooie paadjes en weilanden terug naar Mesch het beginpunt van onze wandeling.

Ook de korte route start vanaf de parkeerplaats van restaurant de Laethof in Mesch en gaat bijna volledig over verharde paden en ook deze wandelaars hebben als pauzeplek brunchroom en ijssalon de Zusjes. Ook deze wandeling is zeer geschikt voor mensen met rollators. Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 5 km.

De lange wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen om 9.30 uur op Kerkplein Voerendaal (mortuarium).

Zowel de wandelaars voor de lange als voor de korte wandeling vertrekken gezamenlijk om 09.30 uur. Indien mensen op eigen gelegenheid gaan en willen meelopen met de lange of korte wandeling dienen om 9:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van restaurant de Laethof, Langstraat 3 in Mesch.

Ik ga mee wandelen met de *
Wandel met rollator *
Opstapplaats wandeling *
Vervoer *

Aankomende evenementen