Zomeravondwandelingen 26 juli 2023

Op veler verzoek hadden we besloten in de zomermaanden juli en augustus op een 3-tal woensdagen een Zomeravondwandeling te organiseren van ongeveer 5 km.

Op de 1e avondwandeling van woensdag 26 juli (zie foto) kwamen we tot de conclusie dat er voldoende animo voor is om nog 2 avondwandelingen te organiseren een in augustus en een in september.

 25 leden namen deel aan deze 1e zomeravondwandeling.

Op 26 juli maakten we een soort van 4 kastelenroute van 6 km via het station langs de spoordijk richting Kasteel Ter Worm, waarbij we tevens een glimp konden opvangen van kasteel Cortenbach. Via het spoortunneltje bij Prikkenis wandelden we achter langs de A76 richting kasteel Rivieren en maakten we in de Tervierenweg bij nr. 58 een gezellige koffiestop met vlaai; we hadden ons gewaardeerde lid Emmy Gooiker bereidt gevonden de grote garage open te stellen voor deze gelegenheid. Ofschoon de voortekenen van het weer niet gunstig waren was er die (zomer)avond geen druppel regen en keerden we na de stop via kasteel Rivieren en het fietspaadje richting Kasteel Puth terug naar Voerendaal en arriveerden we om 21:00 uur weer terug op de parkeerplaats achter de kerk.

Al met al een geslaagde avond en tevredenheid alom, de datums voor de volgende zomeravondwandelingen zijn:

Woensdag 23 augustus 2023 van 18:30 uur tot 21:00 uur Woensdag 20 september 2023 van 18:30 uur tot 21:00 uur

Noteer bovenstaande datums alvast in uw agenda; de uitnodigingen volgen via e-mail, aanmelding verplicht.