Wandeling 5 april 2024 rondom Cadier en Keer

Beste Senso wandelaars.

Onze Senso wandeling van april 2024 vindt plaats in en rondom Cadier en Keer. Het beginpunt en eindpunt van de wandeling is de parkeerplaats aan de Kerkstraat in Cadier en Keer, bij supermarkt Aldi.

Vanuit Cadier en Keer wandelen we in de richting van de Wolfskop, we dalen naar beneden en via mooie weilanden en klimmetjes wandelen we in de richting van het Keerpunt in Cadier en Keer, we steken de grote weg over en lopen daarna omhoog richting de kruiswegtuin.  Hier bestaat de mogelijkheid om even rond te kijken en daarna wandelen we naar onze pauzeplaats Het Rijk van Margraten. Hier bestaat de mogelijkheid om een kopje koffie en/of thee met een stukje vlaai te nuttigen. Voor een kopje koffie met vlaai betaald u € 7,20. Voor een cappuccino betaalt u een meerprijs. Omdat we met een groep zijn, kan er helaas niet gepind worden, we moeten als groep afrekenen. U wordt verzocht om voor deze wandeling voldoende contant geld mee te nemen. Na de pauze wandelen we weer via mooie paadjes en weilanden terug naar Cadier en Keer het beginpunt van onze wandeling.

Ook de korte route start vanaf de parkeerplaats aan de Kerkstraat in Cadier en Keer. En gaat bijna volledig over verharde paden en ook deze wandelaars hebben als pauzeplek het Rijk van Margraten. Ook deze wandeling is zeer geschikt voor mensen met rollators. Deze wandeling heeft een lengte van ongeveer 5 km.

De lange wandeling heeft een lengte van 10 km met mooie vergezichten maar wel enkele klimmetjes maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn, Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen.

Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen om 9.30 uur op Kerkplein Voerendaal (mortuarium).

Zowel de wandelaars voor de lange als voor de korte wandeling vertrekken gezamenlijk om 09.30 uur. Indien mensen op eigen gelegenheid gaan en willen meelopen met de lange of korte wandeling dienen om 9:45 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats aan de Kerkstraat on Cadier en Keer.

Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u terecht bij: Albert v.d. Dries

a.vd.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739

Aankomende evenementen