Zomeravondwandelingen 2024

Ook dit jaar organiseert Senso weer zomeravondwandelingen rondom de gemeente Voerendaal en wel op 26 juni, 10 juli en 4 september 2024.

De zomeravondwandeling van 26 juni 2024 wandelen we vanaf de parkeerplaats bij het mortuarium in de richting van Weustenrade. De pauzeplaats is de zorgboerderij van John Starmans, de prijs voor een kopje koffie met vlaai bedraagt € 3,50. Hier bestaat de mogelijkheid om oude machines, tractoren en boeren gereedschappen te bezichtigen, De toelichting van John zijn daarbij een lust om aan te horen. De afstand van deze wandeling bedraagt 7 km en gaat via de stapstenen en/of langs Steenenis. Deze wandeling is geschikt voor rollators.

De wandeling van 10 juli 2024 vertrekken we vanaf het parkeerterrein bij de Kunrader steengroeve en wandelen we via de Kunderberg naar Ubachsberg. Onze pauzeplaats is de vernieuwede brasserie Zondheed voorheen Le Montagnard en lopen via Winthagen weer terug richting parkeerterrein bij de steengroeve, De afstand van deze wandeling bedraagt 7 km. Deze wandeling is niet geschikt voor rollators.

Met de wandeling van 4 september 2024 sluiten we het seizoen af met een wandeling door het Ransdalerveld met als vertrekplaats de parkeerplaats bij het gemeenschapshuis ’t Wouves in Ransdaal. De pauzeplaats blijft nog een verrassing en ook de afstand van deze wandeling bedraagt 7 km. Voor deze wandeling wordt nog bekeken of deze geschikt is voor het meelopen met rollators.

Alle wandelingen starten om 19:00 uur.

Indien het KNMI slecht weer en code rood voorspeld, dan krijgt u op de avond voor de wandeling een email dat waarschijnlijk vanwege de aangegeven weersomstandigheden de wandeling niet kan doorgaan. Op de wandel dag zelf ontvangt u voor 12:00 uur een email met de bevestiging dat de wandeling definitief wel of niet doorgaat.

Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u terecht bij: Albert v.d. Dries

a.vd.dries@gmail.com of telefoonnummer: 06-44046739

Ik ga mee wandelen met de *
Wandel met rollator *

Aankomende evenementen